Info   Organizacijska terapija   Edukacija   Selekcija kadrova   Adizes news   O nama   O Vama  
Ovotjedni izbor
 
O Vama
Iskoristite spoj najboljih svjetskih iskustava i desetogodišnje prakse implementacije u zemljama u tranziciji

Na putu na koji ste krenuli suočavate se sa mnogobrojnim problemima. Kao i mnogi prije vas, prolazite kroz različite faze u životnom ciklusu posla koji ste sami razvijali ili ste odgovorni za njegovo uspješno funkcioniranje. Vjerujete da su takve ili slične probleme rješavali i mnogi drugi prije vas, u pojedinim trenucima naslućujete pravilnosti u pojavljivanju problema ali i nedovoljno isustvo da ih što brze i efikasnije rješavate.

Adizes metodologija, nastala na praksi dugoj više od trideset godina, je razvijana na mnogim slučajevima analize i provodjenja organizacijske terapije kako u nekim od najpoznatijih svjetskih kompanija tako i u velikom broju kompanija različite veličine, strukture i tržišnih opredjeljenja širom svjeta. Ogromno iskustvo i sistematizirano znanje iz uspješne prakse, srž su metodologije koja je u stanju analizirati probleme i kreirati planove za poboljšanje poslovanja.

Tjekom deset godina postojanja centra za Jugoistočnu Evropu, Adizes SEE, dopunili smo metodologiju saznanjima o specifičnim problemima nastalim kao posljedica posebnih političkih, gospodarskih i kulturnih specifičnosti vezanih za poslovanje na ovim prostorima. Polazeći od stava da ne postoje gotovi recepti, već samo principi koji se u suradnji sa iskustom pretvaraju u uspješnu organizacijsku transformaciju, spremni smo pomoći u nekim od najbitnijih aspekata rasta i razvoja kompanija i poslovanja.

Poslovanje uspješnih kompanija sa kojima dugo suradjujemo, medju kojima su i poslovni giganti ali i mlade firme, dio su velikog iskustva koje svakako može biti podrška i vašem poslovanju. Iskoristite najbolja svjetska iskustva, da i vi i vaša kompanija, dosegnete top formu.

SYNDAG - SINERGETSKA DIJAGNOZA VAŠE KOMPANIJE
Preuzmite inicijativu i saznajte u kojoj fazi životnog ciklusa se nalazi vaša kompanija kroz interaktivnu radionicu sa Adizes konzultantima.

Sagledajte koliko ste fleksibilni i koliko kontrolirate vlastite procese te predvidite izazove na putu razvoja Vaše kompanije.

"Koliko je netko star ili mlad ovisi o tome koliko je spreman izazvati ili izdržati promjene."
Ichak Adizes

Mailing list

Ukoliko želite više informacija, molimo Vas da se prijavite na našu mailing list-u.
U polje ispod unesite Vašu Email adresu: